Bada? Sola?

Idag var det tänkt att jag skulle sola. Haha det var ju lyckat med BARA moln nästan :(.
Men det var mysigt att bada igår. Mysigaste badet iår. Men jag ville bada idag med ju. Men nej nej de är för molnigt. Får väl hitta något annat att göra.
iaf så ska ja ut och vänta på solen nu, eller gå ner och lägga mig i solariet.Kyssar

/pimmen
| | Kommentera |

Helgen!

Eftersom jag inte skrev något igår så hade ja tänkt att berätta lite om min underbart roliga helg.

Igår:
Dagen börjades i lilla Hökerum med en kopp kaffe och en filt ute i solen. Hade redan planer för att dra till dalsjöfors/borås. Så blev det tillslut med. Jag åkte med mammas kille Jari till dalsjöfors eftersom han skulle lämna av sin son. När jag var i dalsjöfors så gick jag först hem till pappa och dom. Men ingen var hemma. Där lämnade jag av mig lite av mina saker. Sen Så tog jag bussen till borås där jag träffade Christian och gänget (träffade även Robin). Robin och dom säger till mig att dom ska till alideberg. Och Christian och dom skulle till allmenäs. Så jag hängde på till allmenäs. Och gissa vilka man träffar där. Jo, Jajja, Linus, Jessica, Sebbe, Elin och linnea. Första mötet med dom flesta faktist. Blev mycket bad eftersom vattnet var grymt skönt. Hade inte förväntat mig att de skulle vara så varmt. Efter bad blev de hamburgare. SEXTIO kronor för en liten sketen hamburgare och en dricka. Men men. Kom mer folk och vi drog tillbaks till Borås. I borås hände det inte direkt mycket men vi satt och tjöta som vanligt. Vid 6 tiden så drog jag tillbaks till dalsjöfors där de tydligen skulle vara värsta festen vid Dalsjön. NOT. Fick migrän senare när vi vart ute en stund. Så gick hem och lade mig. Allt för Lördagen!

Idag:
Vakna vid 4 inatt och mådde fortfarande piss. Huvudet dåna och värkte. Lyckades iaf somna om. Vid 7 vaknade jag igen. Då hörde jag att pappa och helen var vakna. Så ´jag skicka ett sms till pappa att han skulle komma upp med 2 panodil och en kopp kaffe. Svepte kaffet och mina panodil. Togett tag innan jag somnade. Men sen vaknade jag vid 9 igen och då var allt prima. Så gick upp och satte mig vid datorn. Sen ner och åt frukost. Då säger Helen att Jonas behöver en hundvakt till sin hund medans han handlar. Så jag åkte dit och var där vid 12.34. Jonas satt och spelade Fifa när ja kom så han kom inte iväg på ett litet tag. Men bättre de för jag fick mer tid med hunden. När jonas åkte så drog jag på en film och kolla på. Hunden somna i mitt knä. (sötast ever).  Jonas kom hem och jag märkte att jag hade missat bussen så var kvar i en timma till. SEn åkte ja till dalsjöfors och bada. KALLT SOM FAN. Aldrig mer dalsjön. Efter badet fika jag med Jessica, hennes kille och Olivia. Sen in till borås igen där ja träffa elin och snacka lite med henne, FÖDELSEDAGSBARNET. 15bast nu.  Sen blevdet avfärd hem. Och nu sitter jag här. Det kommer in bilder imorgon från helgen. Missa inte det änglar.
Sov så gott allesammans


Pussar
/pimmen
| | Kommentera |

Snyggaste laptopen?
Alla dessa finns att hitta på Bluebox Där finns även alla söta läppglans. Ni vet dom där Kakorna, Glassarna, väskorna. Ah det mesta faktist. En bra sida om man vill köpa enrolig present till någon. Men nu ska inte jag sitta här något mer. Kanske senare. Nu blir de ut och sola som gäller. Passa på nu när det är varmt.

Puss
/Pimmen


Väldigt söt lite klassisk. Helt underbart mycket färger.


Ahh, Ge mig.


Snyggast helt klart, Enligt mej iaf.

| | Kommentera |
Upp