10..9..8....

Gott nytt år allesammans. Är ute och tittar på raketerna så hinner inte skriva därav tidsinställt ;) 


Hoppas att ALLA får ett bra 2013, önskar inte ens mina "ovänner" ett dåligt år :) Kan vara snäll jag med ibland ;)
Blåser er en puss då det är rätt kört vid 12 slaget för mig. Men kan iaf tänka på min "lucky 12" förra året ! 
 

En dag i livet | | Kommentera |

Året som har gått.

Ja, nu var det ett nytt år snart igen. Tänkte ge er lite "tillbaka blickar" på mitt 2012. Finns inte så mycket på bloggen dock eftersom jag tänkte sluta blogga på denna och startade en ny (som jag aldrig använde).
well here we go!
 
Året började med oerhört mycket matte! Ja ni läste rätt... Matte. Fick läsa matte 6tim/vecka uppdelat på två dagar. Sjukt kul att läsa matte i 3 timmar när allt flyter ihop. :) Blev även fotad utav Linn i skolan, måste erkänna att bilderna blev riktigt bra. Åh just de ja, jag färgade håret svart igen. why? Vet ej. Moster och kusin + Philip var nere på en visit här med. Riktigt mysigt :) 
Jag bestämde mig även för att sluta på lbs.. UTAV MÅNGA anledningar. Sen kom maj och jag prövade Nail hair för första gången. Skulle inte ens vara blond men blev så då jag köpte blondt löshår. Och som vanligt i Maj och juni så solade jag grymt mycket. Var aldrig på krogen innan min födelsedag dock. :) 
Min födelsedag spenderades med Mormor och morfar här. Sen när vi lämnat dom i dsf så träffade jag Linnea min barndomsvän. Jag vart riktigt glad då :) 
Gjorde första krogrundan med, haha en kväll jag inte glömmer i första taget "Kim Andersson?? det är ju du, jag såg dig när du var typ 6 år" haha! :love:
Får ju inte glömma att nämna att jag träffade Kära mia för första gången med. Det klickade redan första gången när vi träffades och därefter så skulle jag hjälpa henne planera hennes fest haha ;) Fan vad trevliga kvällar vi hade ute. Det måste vart något utav det bästa på 2012... Att mia flyttade hit :)

Shit, sen har det inte hänt så mycket mer ;) Jag ska vara snäll sen och ladda upp lite bilder när jag har andra datorn. Min lilla bäbis är lite för seg ;) 

Löften inför 2013?? 
Har inga "löften" men har satt upp lite mål för mig själv.. ett är att sluta röka och det andra är att äta bättre -.-" NÖJD MAMMA?????
 
Hoppas alla får en bra dag, vänner och icke vänner :) Ta det lugnt med raketerna med!!! 
En dag i livet | | Kommentera |

Hush, hush

Åh, Bästa böckerna jag läst... på svenska tror jag de heter Fallen ängel och något mer. Kan ju inte läsa på svenska, FÖRUTOM cirkeln eftersom den är svensk från början. När de ska börja översätta så blir ju det bara skit utav det hela. Jag vill dock ha sista boken nu... Finale.. men eftersom jag har de första som pocket så måste jag ha sista som pocket med. Annars förstörs den fina ordningen ;) Är det någon som har boktips till mig? har kört fast totalt nu. Buhu! 


Första boken Hush, hush... hade lite inslag utav twilight på något sätt. Mystisk kille som tjejen dras till osv, men den får faktiskt en vändning frammåt slutet så det gjorde det hela okej :)

Andra boken Crescendo.. Gah så arg jag var när jag läste den.. Ville snabbspola genom sidorna pga Nora och Patch. Slutet var bättre i denna än föregångare. 

Tredje boken Silence.. Jadu. precis som tvåan så fick jag lust att läsa slutet, tyckte det var lite jobbigt i att hänga med på vilka som var änglar, fallna änglar och nephilim (fråga inte) Men nu när jag läst ut den så vill jag bara läsa 4an. lite besviken på slutet i denna (Kanske för att jag vill läsa nästa? ) Men superbra bok ändå :) Och ska de köpas så köp på cdon!!! Tror jag betalade 59 kr/ bok (2-3) och på bokhandeln betalade jag 119 för första. 
 
En dag i livet | | Kommentera |
Upp