Old Stuff!

Hittade några.. "söta" bilder från 1an. Lite mysigt var det på den tiden faktsikt. Glömmer aldrig hur mycket jag skrattade när ballongerna exploderade pga värmen från studiolamporna. :) Den tiden var ganska så mysig. Saknar nästan det korta bruna håret :o Eller nä! det var ju när jag av misstag blekte sönder mitt hår. 
Den tiden i 1an så var jag MYCKET framför kamera, både Edith, Ninni, Elle, Sandra och Sibbe fotade. Rätt kul faktiskt ;) Dock var det ju även perioden då jag förlorade så mycket vikt att jag förlorade mig själv :rolleyes:

Aja, några trevliga bilder för att minnas första året på lbs.


Bilder | | 2 kommentarer |

Matte halva natten?

Wow, när jag räknar matte själv så går det hur lätt som helst och jag tänker rätt! Men i skolan så går det LÅÅÅÅÅNGSAMT.. tror jag har lite koncentrations svårigheter :) Äh spela roll :) ska ju sitta själv nu och plugga matte. Ska även fixa lite annat idag såsom plocka ner julgranen (mamma ställde in den i mitt rum för jag inte tog ner den haha), dammsuga och plocka ut diskmaskinen. Känns värt. Ändå skönt att inte ha skola imorgon heller. 
Men på tis då J*vlar :D

//pim

Finfin bild på mig tagen med MOBIL, jag trodde aldrig att den kunde ta så skarpa bilder :)

Bilder | | Kommentera |

Ny diagnos igen? Nytt schema IGEN!

Okej såhär ligger det till, ang min fobi. Jag lider fortf av den och den går över i aggressioner. Och ja, jag slarvar med mat fortfarande så idag på psyk så fick jag diagnos ÄTSTÖRNINGAR igen! Jag har ju bara lite smått problem med att äta när jag ska och det jag ska och för ärlighetens skull, ja jag har lite viktproblem då jag inte kan se mig själv väga 55kg som hon vill att jag ska. Yayks. Ja tro det eller ej men väger under 50 kg och har gjort i snart 3 år. :) Så snart är väl jag tillbaks i samma spår som för 1 år sedan då jag glömde ord som var hur simpla som helst, have överskott av adrenalin hela tiden och bäst av allt... det påverkade hjärnan så jag var inte helt och hållet mig sj. Inte schizo men personlighets ändring. 
Nej jag klagar inte, jag är öppen ist :) Little miss psykfall here i am ;) nä skämt åsido. Min fobi har ju sin grund i det som hände i hemmet när jag var liten och därför vägrar jag lägga skulden på mig sj och kalla mig sj för psykfall, jag må ha en psykisk störning. Men att hålla inne med sån skit i 18 år de tar på krafterna.

woop woop, ska vara gullig och lägga upp några av mina favourit bilder från bröllopet sen med. Och om jag får tillåtelse av min kära granne kanske lägga upp bild från hennes plåtning.

// KimPim

Ps: Ser ni med firefox min grå bakgrund med flingor? eller är det bara chrome som gör?
Fobin | | Kommentera |
Upp