Hundkurs med silver

Shit så kul det var på hundkursen med Silver, hade nästan förväntat mig att han skulle vara lite sur mot någon av de andra hanhundarna men han sa inget förutom att han pep i stort sett hela kursen och eftersom kursen gick ut på belöningsmetoden så var inte silver speciellt intresserad. Får se till att hitta något speciellt godis som han verkligen älskar. Sandra som håller i kursen är toppen, hon gav mig lite tips på hur jag ska göra med honom så han slutar bry sig om de andra hundarna.

Det enda negativa var faktiskt att det regnade hela dagen igår haha! Jag och silver gick ju dit... ca 3,5km sen gick vi hem med och självklart började det regna då med haha! 
Insåg att många andra behöver nog hundkurs med för man kan aldrig skylla sin egens hund beteende på andra, har man en stabil hund så spelar det ingen roll om så en annan hund skäller så in i helvete för en stabil hund bryr sig inte. Kanske något många behöver tänka på, och jag säger inte att silver är stabil för det är han inte... han är en kaxig liten sak men det är därför jag är smart nog och går en kurs med honom :) 
 
 
Hundarna | | Kommentera |

Like nothing...

Vad i hela helvetet? det är ju typ höst ute! Regnat i 3-4 dagar nu och igår blåste det något så fruktansvärt..eller om det var i förrgår hm. Såna dagar man älskar att ha hund. Dagen igår spenderades i skype med dedär knäppa människorna som jag pratar med dagligen haha ;) Spelade även lite lol igen haha... så jävla förstörd! 
 
Update om min vikt, det är fucked igen. Mamma kommenterade när de var här att jag gått ner igen och jag visste det men inte hur illa de var innan jag stod inne på nelly och provade kläder i storlek xs som var för stora. Anledningen till att jag gick ner var för att när det var som varmast ville jag inte/kunde inte äta något men det ska ändras nu! tänker inte må så mycket skit som jag gjorde sist när jag låg runt 46-48! MAT ftw. 
 
Så ja... Vad händer nu i helgen? Kanske träffa J och W.. no idea? Ska dock på första kursen med silver på Söndag, extremt pepp och nervös ska jag säga. Fick reda på att de ska vara 4 hanar och en tik till haha men har träffat Sandra som har kursen innan och hon verkar grym med hundar så det kan säkert bli toppen :)
 
 
TARD! 


En dag i livet | | Kommentera |

Like sugar candy

Underbara M gav mig rosa hårfärg igår så jag kan inte klaga förutom över min underbara kramp idag! 

Så sjukt nice med rosa i håret nu bestämde mig för att köra dipdye denna gången istället för slingor så ja, det bästa är ju att färgen går ut sen med. Såg även något trevligt nyss och det är att sen jag blev blond för...1-2 veckor sen så hat mitt hår växt minst en cm hahah! Mongohår! Ska passa på att beställa lite mer rosa färg kanske. En dag i livet, Skönhet/hår | | Kommentera |
Upp