Idioter....

Finns det tyvärr gott om på denna jord. Blir så fruktansvärt förbannad när de envisas med att skjuta raketer/smällare dagarna innan nyår, nej siöver är inte skotträdd men har tyvärr erfarenhet av panikslagen hund och det är vidrigt att se! Men ska inte gnälla om det... Tänkte nämna vilken underbar jul jag hade med mamma ohc mormor :) det var jag som fick laga maten och fixa fika, det blev toppen och både mamma och mormor var överlyckliga :) 

En dag i livet | | En kommentar |

Sparkle sparkle little bitch

Nu har det vart ett sådär långt uppehåll igen. Har ju tyvärr fastnat lite i Wow men har även hittat på annat nu när mina två buskompisar A och Puckz flyttat så de bor 2? min från mig. Även passat på att ta mig en tripp ut till vegby, det var lite konstigt att komma dit om jag ska vara ärlig. Det kändes som hem men ändå inte. Vart bara ute över dagen med silver så jag fick hälsa på mamsen, Sette och Åsa. 
Silver var överlycklig över att träffa mamma och även tjejerna haha! Ozzy vart han inte lika glad för men det kan ha haft med att göra att han var väldigt trött = grinig hund och att han var med tjejerna, sen även att han inte sett ozzy på 8 månader. Annars var det toppen :) 
 
 
Igår så vart jag nere i knalle och inhandlade julklappar, gardinstänger, gardiner, prydnader och lite mer innan det blev avfärd till citygross för inhandling av julmat. 
Idag skulle jag egentligen ha åkt på en födelsedagsfest men har såna sjuka kramper till och från så blev tyvärr inte så. Ligger efter i bak/matlagning/pynt nu med så ska strax resa mig upp från soffan och börja med lite köttbullar :D inga jävla färdiga köttbullar till jul inte! Hemlagat skare va ;) 


En dag i livet | | Kommentera |

Light up the world

Im back... atm. 
Har inte mått jättebra så har inte orkat skriva, har även börjat spela wow så bye bye social life (skojar) 
 
Tänkte bara slänga in lite bilder till er då jag inte normal sätt har vart den som pyntar massa på julen men i år så blir det andra bullar eftersom mamsen och mormor kommer hit på julafton och firar med mig.. Sen är det lite skillnad eftersom jag bor i borås för HÄR pyntas det. Inte överdrivet mycket som mn ibland ser men lagom. Var inte så kul att sätta upp saker etc i vegby eftersom vem FAN såg det ändå liksom här så ser man ju när man är ute och går att det är stjärnor, slingor och stakar överallt. SÅ lycklig.
 
Rosa granen är med i år igen men i år skämde jag bort den med 120 lampor, en matta och snart ska de inhandlas massor av kulor. Enda anledningen till att granen är uppe är för att Sette kom förbi innan idag med den och en påse från mamma med 24 adventsklappar som jag får öppna en/dag fram till jul. Fick även massa köttben till silver och några prydnader + adventsstjärna från Sette. Men bäst idag vr att träffa ozzy som jag inte sett på 8 månader. Konstigt nog så istället för att prata som han gör när han blir glad så la han sig i mitt knä och pep samt slickade mig i ansiktet vilket han verkligen inte brukar.En dag i livet | | Kommentera |
Upp