Kameralek

Wepp, när man inte har mycket annat att göra (alltsåå jag borde städa men näääää) så tar man fram kameran och leker lite hihihi! Ska skriva sen vad som hänt i helgen, inte idag men sen..om kanske en månad eller så ;) J/K 
 
 
Yes det är samma bild två gånger... ville göra den extra dramatisk x') och för er som vill veta, de två översta är inte retusherade förutom skärpa :) Happy? well yes..
 
 
 
En dag i livet | | Kommentera |

Värme!

Ja, ingen i borås kan ju påstå att det har vart kallt idag haha! 
Igårkväll kom M över och vi drack lite te haha, sen pratade vi om att käka frukost ihop så kom vi överens om pannkakor. Mums! När jag hade gått och lagt mig så skrev hon att det var akut och att jag skulle komma ut så det vart på med en filt och gå ut, då visade det sig att hon kört fast de nya byxorna i cyckelkedjan..åh vad jag skrattade hahahah! Men vi löste det och därefter så tog vi oss en smoothie på balkonen vid 1? Helt normala människor. Märkte att hon inte var vaken imorse när jag började med pannkakorna så knackade på hennes fönster och då öppnar en sur M och säger "Det var väl onödigt ändå" HAHA, fick upp henne när jag nämnde ordet kaffe iaf så vi satt på balkongen och hade morgonsnack med pannkakor ha! Helt rätt! 
 
Riktig frukost! 
  
 
 
En dag i livet | | Kommentera |

Fun stuff

Åååh denna veckan var verkligen fullspäckad med KUL! Som ni vet så vara ju mamma och Co här i onsdags sen i torsdags var jag på nelly och i fredags var jag nere i stan med Linnea och R, sjukt trevligt.. lite fika och tjat. Nog för att jag hade panik halva tiden men att umgås med Linnea hjälper med tanke på att hon känner till allt. Sen att shoppa och vända tankarna hjälper med haha!! Fixade lite bling bling haha..
 
När jag kom hem runt 7 så såg jag mess från A som undrade om jag skulle med och "festa", min första tanke var nej nej nej "inte fulla människor" som ni kanske förstår inte går ihop med min fobi. Men när vi bestämde oss för att sitta vid fotbollsplanen här i närheten så blev det lättare eftersom jag skulle kunna gå hem när som. Runt 9 kom A, hans tjej E och J och jag drog med silver ut så var vi väl ute till 1 någon gång och silver var skitlycklig eftersom han fick vara med ute hela tiden.

I lördags så kom grannen "M" över och sen lilla "Z", drack lite cola, tjatade, lyssnade på musik. Sen vart det grillat på kartan så jag fixade iordning det andra utebordet lite :) Självklart fick silver vara med hela tiden. Vid 12 (midnatt) fick M för sig att vi skulle gå ner till stan haha!! Så det var bara att klä på sig och koppla silver. Hade nästan glömt hur mycket folk det är i stan på Lördagar. runt 1 så gick vi hem igen och runt 2??? var det dags att sova haha! Ni kan ju gissa att silver sov som en gris? 
Söndag bestod av att ta det lugnt faktiskt.. 
Igår fick jag mess från polisen att mitt leg hade kommit så det var bara att åka ner till stan och hämta det, körde även en premiär vända på Bolaget (trots att jag aldrig dricker i stort sett haha). Fixade ett busskort och sen lite vanlig mathandling. När jag kom hem så började jag läsa ELD! GUUUD jag vill ha mer nuuu... den är slut och jag gråter haha! 
Idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Är ju riktigt fint väder idag men ska tydligen åska lite sen? 

Nä.. nu är det dags att gå ut på promenad med silver innan maten! Börjar bli lite lätt hungrig.
                                                                                                    

 
 
 
En dag i livet | | En kommentar |
Upp