22 dagar sen sist!

Woah, har tydligen glömt av bloggen lite smått men första dagarna efter tandställningen var ett helvete! Hade världens problem med att tugga haha.. Hindrade dock inte mig och Silver från att träffa fina Nona och underbart söta Lobbe, gick sjukt bra när killarna träffades och vi tog en promenad genom stan och sen satte vi oss ner för att tjata lite smått. Trodde aldrig att de två skulle gå så bra ihop som de gjorde. 
 
Vad mer har hänt? Orkade inte heller blogga pga en bekants bortgång (mer säger jag inte). Sen blev silver biten av en annan hund, olycka kanske jag skulle kalla det även om det var ett bråk men det var ändå en olycka. Fick ta hand om honom så ja...

De senaste dagarna har jag bara renoverat haha! Allvarligt, målade alla listerna i köket vita plus väggpanelen så nu ser det betydligt bättre ut. Igår målade jag om hela vardagsrummet eftersom jag ska köra igång med tapetseringen idag. Fy satan så skönt det är att se resultatet även om min rygg höll på att ta livet av mig igår. Men men. Mamma, Sette och mormor ska tydligen komma förbi i veckan och det kommer bli toppen, dels ska jag fixa leg och samtidigt köpa mina köksmöbler :)
 
Nu ska jag fortsätta förbereda tapetseingen och lyssna på en hund som gnäller (han är sur för att han inte får vara i vardagsrummet) haha
 
 
En dag i livet | | Kommentera |

Usch Usch Usch!

Hade tänkt blogga tidigare idag men tydligen ville inte min dator och mitt internet det, så typiskt när jag tänkt göra det för en gångs skull. Men men, nu ville den iaf så får väl bara skriva något kort haha! 
Kommer inte alls att bli sent för mig idag eftersom jag ska till tandläkaren imorgon... Fy... Så jag ber om ursäkt i förväg ifall att jag inte är social med er. Det blir kvällspromenad med silver, dusch och sen sängen.
 
 
Såg att Åhaga outlet har öppnat igen och ni ska veta vad de bränner i mina fingrar FAST det blir inget innan i slutet på juli eftersom jag faktiskt lärt mig lägga pengarna på rätt saker som behövs till hemmet. Inte ofta man hör att jag prioriterar annat före kläderna ;) 
 
 
Kommer ni ihåg när jag var där förra året och hittade MASSOR? 
Usch så trevligt solbränd jag var förra året :( dags att fixa balkongen så jag kan sitta där och steka i solen istället :D
 
En dag i livet | | Kommentera |

Cut!

Hm nej jag har inte skrivit på ett tag, har vart trött och orkeslös + jag trodde jag höll på att bli sjuk då jag fick något som kändes som öroninflammation. Awkward! 

Har inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig, har vart ute med silver och kollat film de senaste dagarna. Idag tog jag dock tag i städningen. Öppnade en av fönsterventilerna för att dammsuga ur den och där inte låg hela spindelfamiljen döda.. Var nog runt 50 st så jag är sjukt glad att de inte levde hahaha.

Ska nog förresten köpa plastknivar... Jag vet inte men att vara jag och använda vanliga knivar går aldrig bra. Klantig!!!


Bäbis har tagit sin plats på soffan och myser med kudden. Blir ju kär! 
En dag i livet | | Kommentera |
Upp