Promenad

Strax efter jag gått up imorse fick jag ett sms från P som frågade om jag ville följa med p en promenad med vovvarna och först var jag osäker eftersom jag fortfarande har ont i höften/svanskotan efter att jag halkade ute. Insåg dock att lite frisk luft kan vara bra för mig och silver så vi tog en promenad vid Kype. Något som jag insett med silver är att en hundras han aldrig blir sur över är husky. Fattar inte vfr, men det är väl antagligen för att han umgåts så mkt med huskys. Sen har han börjat se tjejerna som sin flock vilket gör det VÄLDIGT irriterande att möta andra hundar oavsett storlek så blir han sur. Utav 6hundar vi mötte så var det bara två han inte var sur på och det var för den ena var en liten valptjej som han känner sen innan och den andra påminde lite om en akita. Helt sjukt att han faktiskt kan reagera olika på olika raser haha.
 
 
P fick ta bilder på hundarna medans jag höll dem och jag vill lova att hålla 3 hundar som mer än gärna vill leka med varandra är inte det lättaste haha! 
 
Bilder, En dag i livet, Hundarna | | Kommentera |

Throw Back....Sunday

 
Inte ofta ni får ett inlägg som handlar om känslor etc... allt ska alltid vara så glatt och trevligt.
Det är så jävla sjukt att tänka tillbaks nu.. jag ser vart jag stod för 3 år sedan, när all skit krashade och jag tappade gnistan totalt. För bara ett år sedan så stod jag och trampade på samma ställe, det fanns dagar då jag inte ens orkade tänka på framtiden. Jag vågade inte hoppas på att må bättre för jag hadde verkligen träffat botten. 
MEN... sen flyttade jag. Fick lättare att träffa folk. Fick lättare att gå ut. Jag hittade äntligen en del av min gnista igen. Jag hittade MIG igen. Det är ett bra tag kvar och en lång bit kvar innan jag är framme men jag ser ljuset igen. Denna sommaren lärde jag känna massor av bra människor som faktiskt accepterar att jag har min fobi och att jag inte alltid är pepp på allt. Underbara människor som är guld värda i mina ögon om jag ska vara ärlig. Sen har vi ju även de som stannat kvar sen innan så som Linnea och Mia som tog mig för den jag är och inte för min fobi. 
 
Aja, nog av inre tankar. Nu ska jag fortsätta kolla på Sex drive för den är sååååååå kass. 
 
Dont get to close....It's dark inside! That's where my demons hide
 
Bilder, En dag i livet, Tankar | | Kommentera |

Hey im back! Goodbye.

Skämt åsido. Tänkt skriva så många gånger men inte orkat eller så har jag gjort annat. Jag har till och med vart ute 2 gånger vilket är sjukt och jag älskar att jag har hittat så sjukt bra vänner. Roligast måste ändå vart halloween om jag ska vara ärlig. Vi började med förfest hemma hos A och E. De var de vanliga som var där och några andra trevliga människor med. 
Vid...10?11?? så drog vi vidare till harrys och satte klackarna i taket. FY FAN vad kul det var. Blir glad bara jag tänker på hur kul det var haha! träffade Mia där med och bt fick för sig att vi skulle vara med på bild haha.
 
 
Ni anar inte hur mkt bättre jag mår sen jag flyttade till borås! Mår så mycket bättre och silver älskar det och han har skaffat massor av vänner eftersom folket i borås går ut med sina hundar iaf. 
 
JA jag är fett blek.. har inget vitt i ansiktet utan de är så jag ser ut tydligen haha! 
 
 
En dag i livet | | 3 kommentarer |
Upp