Kärlek

Hade en riktigt bra dag igår faktiskt, var nere i knalleland med A, D och Robert. Käkade på donken vilket jag inte gjort på väldigt länge. Sen hängde jag med hem till dem och var med på deras fest. Planen var egentligen att Robert skulle följa med mig hem istället men kände att det kunde vara trevligt att sitta och vara social med gänget. 

För tillfället så ligger jag i sängen.. Vet har inte gått upp än men i mitt försvar så somnade vi vid 5. Robert följde med hit.vilket var tur för jag tror att ca 5 pers skulle sova där festen var haha. 

Vad ska man säga? Mina två favorit killar på samma bild. LYCKA 


En dag i livet | | Kommentera |

När det går för långt?

Jag gör det gång på gång... låter bli att blogga trots att det går så jävla fort egentligen och jag skulle kunna göra det närsom! Har väl haft annat att göra. Robert har vart här en hel del och jag har lyckats sova jämte honom... tro mig det är ett stort steg för mig, visst fan har jag känt paniken flera gånger men eftersom han förstår så låter han mig bara vara när han märker det. 

Min kbt går väl...sådär! Jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i det eftersom vi ökat träningen och jag inte känner någon skillnad alls. Att sitta och kolla på bilder av Spyor eller folk som spyr VARJE dag känns lagom trevligt. Tror inte NÅGON vill sitta och titta på folk som spyr. Hur fräsht är det egentligen? Även vart på tal att om inte jag blir bättre av detta så ska någon ta kräkmedel och spy framför mig... Visst låter det normal? Vill inte alla vara med om det? Nä fy fan! Kan säga att min ångest har vart hög det senaste och jag känner hur energin bara rinner ut ur mig som vatten ut en läckandes kran och jag kan inte stänga av det. Fattar inte hur de kan föreslå en sådan sak när jag inte ens kan kolla på bilder utan obehag, kan inte höra ljudet utan obehag och ångest. HUR I HELA HELVETET SKA JAG KLARA ATT SE DET, KÄNNA LUKTEN, HÖRA DET OCH GÖRA DET SJÄLV MED? jag dör hellre..inget skämt... Jag dör hellre! 
 


En dag i livet, Fobin | | 2 kommentarer |

Glad påsk

Tog tummen ur igår och körde en rejäl vårstädning så nu är mitt hem skinande rent. Jag passade även på att bjuda över världens finaste pojkvän igår efter städningen. Det blev lite filmmys med pizza. Helt underbar kille jag fått tag på, silver är stormförtjust i honom med vilket är otroligt viktigt för mig. Mysigt var det iallafall :) 
En dag i livet | | Kommentera |
Upp