När det går för långt?

Jag gör det gång på gång... låter bli att blogga trots att det går så jävla fort egentligen och jag skulle kunna göra det närsom! Har väl haft annat att göra. Robert har vart här en hel del och jag har lyckats sova jämte honom... tro mig det är ett stort steg för mig, visst fan har jag känt paniken flera gånger men eftersom han förstår så låter han mig bara vara när han märker det. 

Min kbt går väl...sådär! Jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i det eftersom vi ökat träningen och jag inte känner någon skillnad alls. Att sitta och kolla på bilder av Spyor eller folk som spyr VARJE dag känns lagom trevligt. Tror inte NÅGON vill sitta och titta på folk som spyr. Hur fräsht är det egentligen? Även vart på tal att om inte jag blir bättre av detta så ska någon ta kräkmedel och spy framför mig... Visst låter det normal? Vill inte alla vara med om det? Nä fy fan! Kan säga att min ångest har vart hög det senaste och jag känner hur energin bara rinner ut ur mig som vatten ut en läckandes kran och jag kan inte stänga av det. Fattar inte hur de kan föreslå en sådan sak när jag inte ens kan kolla på bilder utan obehag, kan inte höra ljudet utan obehag och ångest. HUR I HELA HELVETET SKA JAG KLARA ATT SE DET, KÄNNA LUKTEN, HÖRA DET OCH GÖRA DET SJÄLV MED? jag dör hellre..inget skämt... Jag dör hellre! 
 


En dag i livet, Fobin | |
#1 - - Malin:

Vilket vackert hår :)

#2 - - Carolina Thoor:

Vad jobbigt att ha denna fobi. Jag lider utav panikångest och behöver möjligtvis gå på kbt. Men måste få säga att jag mår mycket bättre utav att vara i närheten av min pojkvän och familj som stöttar mig. Jag mår mycket bättre än att ge efter med ångesten och jag vet att det är jobbigt med ångesten, men man måste tyvärr gå igenom det :/
Hoppas de kan hjälpa dig <3

Svar: Tack så jätte mycket. Tycker psykisk ohälsa uppmärksammas alldeles för lite
Kim

Upp