Min Jul.

23/12 Dagen innan. Spenderades med Pappa, Maya och Robert. Pappa hade lovat att komma upp innan jul så jag fick ge honom hans julklapp så han kom den 23e, jag fick även pengar till att köpa mitt 70-300mm objektiv jag så länge velat ha. Jag passade även på att köpa ett till, vanligt 50mm f1.8 som jag ÄLSKAR att använda :). Någon timma innan 12 så fick robert öppna sin andra julklapp från mig.. Ett par jeans. Han tyckte att jag skulle öppna min med som var något jag också velat ha länge, en babyliss easy curl. Den som suger in håret och lockar det automatiskt. 
 
24/12 JULAFTON! Jag gick upp 8..för att göra iordning mig och håret innan vi skulle till hans pappa vid 11. Det blev tjat och öppnandes utav paket, jag och robert fick en superfin ljuslykta ihop. :) Tanken var att jag bara skulle stannat där tills de åkte vidare till roberts släkt (faster om jag inte minns fel). Stannade dock även där och jag var så glad över att det gick så bra. När vi hade ätit osv så drog vi oss hit för att gå ut med silver innan vi skulle till hans mamma. Vid 5? blev vi hämtade och åkte till roberts styvfars föräldrar. Ännu mer mat självklart ;) Även paketutdelning där, satt med ett leende hela tiden när man såg de mindre barnen bli så glada. Kan säga att jag blev chockad utav att få presenter på båda ställerna (hos hans far först och sen hos hans mor). Måste dock erkänna att när vi kom hem vid 8? så var vi båda stentrötta. Vi halvsov i soffan hela tiden haha!
 
Jag hoppas iaf att ni alla har haft en trevlig jul. För det hade jag! Självklart saknade jag mormor och mamma men jag hade ändå otroligt trevligt.   
 
 
En dag i livet | | Kommentera |

Våt jul!

Vart är min snö? Vart är mina fina små snöflingor som sakta faller i mörkret när man är ute med hunden? Fan! inte blir det någon vit jul i år heller verkar det som. Har precis kommit hem från ett utav mina möten. De sista detta året faktiskt så nu blir det att slappna av lite och efter nyår kör jag igång med chi gong? stavas det så? 
 
Nu funderar jag på att ta mig en kopp kaffe sen blir det att sätta sig med Handla hemma från ica maxi (kör en storhandling 1 gång i månaden med hemleverans).
 
 
Bild från julafton förra året.
 
 
En dag i livet | | Kommentera |

Mat

Igår bestämde jag mig för att jag inte orkade laga mat så istället gjorde jag två stycken mini smörgåstårtor (ca 4 portioner). Jag vet att det inte är någon skönhet men jag var så hungrig att det snurrade i huvudet. 
Älsklingen vart lika nöjd som jag och han kunde ta med sig en bra bit som frukost till jobbet :) Jag själv åt den underbara lilla biten som syns på sista bilden. Jag har en bit kvar ifall att jag skulle känna suget. Den ligger på en av de nya tallrikarna/assieterna från sagaform. 
 
 
 
En dag i livet | | Kommentera |
Upp