Silver hos veterinären

Silver var ju hos veterinären i onsdags och han var sååå duktig. 
I lördags så såg jag en fläck i hans öga när min mobillampa var igång. Jag kollade närmre och lyckades få bild på det. Så många hemska tankar for igenom mitt huvud när jag såg det.
Ringde vet på måndag och fick en tid tills onsdag. Vi skulle vara där vid 12:20 så tog 11:07 bussen från Norrmalm då den går raka vägen. Silver skötte sig kanon på bussen som alltid. Han skulle kolla på ALLA människor som gick utanför. 
Vi bytte buss och då var han inte lika glad då den tog 7min mer än den skulle. Lite gnäll kom ibland på bussen och självklart glodde några surkärringar och små söta fjortisar. Tack du underbara människa som faktiskt pratade med mig och hunden. Men men vi kom iaf till veterinären och hon lyste hans öga, sen fick han någon vätska som skulle vidga pupillen. Stackars hund såg ut som en uggla i flera timmar. 
Veterinären var iaf väldigt snäll och tog väl hand om honom. Hon trodde att det var antingen pupillmembran eller en liten ofarlig cysta. Med andra ord inget som behövs göras något åt just nu. Hans syn funkar utmärkt och ögonen reagerar som de ska. Att hålla koll så det inte förändras var allt jag fick höra. Tro mig...
Jag gick därifrån med lättnad. 
Silver var helt slut när vi kom hem, jag likaså. 
På kvällen fick han belöning genom att vi gick med p, Robert och tjejerna till knalleland och käkade McDonalds. Glada hundar? Ja! 
En dag i livet, Hundarna | | Kommentera |

Some time off...

Urgh! Har Inte mått bra det senaste alltså. Penicillin kur efter penicillin kur sen två förskyldningar på det och härliga kramper.!! Det är väl bara hoppas att det vänder nu för jag orkar inte mer :)

Inte mycket speciellt som har hänt de senaste med andra ord. Träffar p och vovvarna några gånger, Umgåts med älsklingen osv. 


Imorgon är det vetten med silver... Lite smått orolig över det faktiskt, silver är ändå en av de största delarna i mitt liv och tanken på att något kan vara fel skrämmer mig. Men bara att se glad ut och låta veterinären undersöka honom imorgon. En dag i livet | | Kommentera |
Upp