Min Jul.

23/12 Dagen innan. Spenderades med Pappa, Maya och Robert. Pappa hade lovat att komma upp innan jul så jag fick ge honom hans julklapp så han kom den 23e, jag fick även pengar till att köpa mitt 70-300mm objektiv jag så länge velat ha. Jag passade även på att köpa ett till, vanligt 50mm f1.8 som jag ÄLSKAR att använda :). Någon timma innan 12 så fick robert öppna sin andra julklapp från mig.. Ett par jeans. Han tyckte att jag skulle öppna min med som var något jag också velat ha länge, en babyliss easy curl. Den som suger in håret och lockar det automatiskt. 
 
24/12 JULAFTON! Jag gick upp 8..för att göra iordning mig och håret innan vi skulle till hans pappa vid 11. Det blev tjat och öppnandes utav paket, jag och robert fick en superfin ljuslykta ihop. :) Tanken var att jag bara skulle stannat där tills de åkte vidare till roberts släkt (faster om jag inte minns fel). Stannade dock även där och jag var så glad över att det gick så bra. När vi hade ätit osv så drog vi oss hit för att gå ut med silver innan vi skulle till hans mamma. Vid 5? blev vi hämtade och åkte till roberts styvfars föräldrar. Ännu mer mat självklart ;) Även paketutdelning där, satt med ett leende hela tiden när man såg de mindre barnen bli så glada. Kan säga att jag blev chockad utav att få presenter på båda ställerna (hos hans far först och sen hos hans mor). Måste dock erkänna att när vi kom hem vid 8? så var vi båda stentrötta. Vi halvsov i soffan hela tiden haha!
 
Jag hoppas iaf att ni alla har haft en trevlig jul. För det hade jag! Självklart saknade jag mormor och mamma men jag hade ändå otroligt trevligt.   
 
 
En dag i livet | | Kommentera |
Upp